Category Archives: Nieuws

Verkiezingsposters en -sandwichborden

verkiezingen-sandwichbord
Mockups Design
verkiezingen-bus

Verkiezingsposters en -sandwichborden

De verkiezingen staan voor de deur en zo ook de promotie van de diverse partijen. Posters en sandwichborden zijn onmisbare Aandachttrekkers in deze campagnetijd.

Sandwichborden (bijv. voor plaatsing aan lantaarnpalen) zijn vervaardigd van kanaalplaat en in diverse formaten te bestellen. Ons materiaal is weersbestendig, recyclebaar dus duurzaam én snel te bevestigen met tyraps dankzij boorgaten. Ideaal voor buitenreclame!

Interesse?
Vraag direct een offerte aan via info@aandachttrekkers.nl

Nieuw: Narrowcasting i.c.m. digitale klantenteller

Narrowcasting i.c.m. digitale klantenteller

Voor een van de grootste hotelketens in ons land heeft Prodiz Narrowcasting een op maat gemaakte applicatie verzorgd. Prodiz heeft o.a. een koppeling met het reserveringssysteem van Van der Valk ontwikkeld, welke voorziet in het presenteren van actuele zaalreserveringen. Dit in de vorm van een klein scherm bij een zaal (melding vrij of bezet) en als overzicht op een groot verticaal scherm met de benaming van reservering, tijd en bewegwijzering. Ook op diverse locaties in de Benelux en Duitsland is onze narrowcasting te vinden.

Narrowcasting van Prodiz Narrowcasting is ideaal voor digitale bewegwijzering in de huidige corona tijd. Vanuit 1 locatie zijn diverse schermen aan te sturen om gasten

 • digitaal te tellen d.m.v. slimme sensoren (binnenkomende en uitgaande gasten) waardoor extra workload voor winkelmedewerkers voorkomen wordt
 • welkom te heten
 • direct te informeren over looproutes en corona-huisregels
 • te wijzen op speciale aanbiedingen zoals kortingsacties of het menu in het restaurant
 • te informeren over interne locaties zoals een sauna of vergaderruimte
 • informatie te geven over andere locatie en d.m.v. cross selling de omzet te verhogen
 • te vermaken wanneer zij even moeten wachten
 • alarmberichten te tonen in geval van een calamiteit

Tv-schermen zijn helder en dynamisch en zorgen voor een hoge attentiewaarde. Uw boodschap komt sneller over en blijft langer hangen.

Meer info? Bel 0478 517 430 of kijk op www.prodiz.nl

Antibacteriële plakfolies

antibacteriele-folie3
antibacteriele-folie4
antibacteriele-folie2

Antibacteriële plakfolies

Aandachttrekkers heeft speciale folies met een antibacteriële laag voor specifieke toepassingen met strenge hygiënische eisen. Deze worden volop gebruikt op oppervlakken die intensief worden gebruikt door het publiek, zowel binnen als buiten.

Antibacteriële folies zijn standaard transparant, echter kunnen wij deze folie ook als beschermlaag aanbrengen op andere printfolies. Zo kunnen we toch voor een mooi ontwerp verzorgen, passend in de huisstijl van uw bedrijf.

Als de intelligente lockdown weer gedeeltelijk wordt opgeheven, zullen bedrijven moeten blijven meewerken aan een veilige werkomgeving. Het team van Aandachttrekkers heeft al diverse beletteringen in ziekenhuizen, horecakeukens, wellness ruimtes, sauna’s en sanitaire ruimtes mogen verzorgen.

Ik wil graag een offerte!

Kalenders

Kalenders

Laat bij Aandachttrekkers je eigen kalender ontwerpen, dan blijf je het hele jaar door in beeld bij je zakelijke relaties. De mogelijkheden zijn divers, we produceren verschillende soorten maand- en weekkalenders.

Ook is het mogelijk om jaarkalender op posterformaat te bestellen. Blijf met uw eigen kalender minimaal 365 dagen onder de aandacht!

Ik heb interesse!

Gepersonaliseerd geschenk voor Kerst

Gepersonaliseerd geschenk voor Kerst

Voor komende Kerst hebben we deze speciale Aandachttrekkers ontworpen:
Een champagne-, wijn- of speciaalbier verpakking die geheel in je huisstijl wordt vervaardigd. Er is voldoende ruimte voor een afbeelding en een persoonlijke boodschap op de verpakking.

Ook kunnen we gepersonaliseerde etiketten leveren met op elk etiket een unieke boodschap. Zo geef je jouw gewaardeerde klanten en zakenrelaties een écht persoonlijk geschenk!

Hier wil ik meer van weten!

Narrowcasting

Narrowcasting

Met ons Prodiz Narrowcasting systeem kunt u heel eenvoudig alle bezoekers van uw winkel, bedrijf, instantie of openbare ruimte voorzien van actuele informatie omtrent de corona crisis.

Prodiz Narrowcasting is een modulair, plug-and-play systeem waarmee informatie op verschillende manieren gepresenteerd kan worden op elk gewenst scherm. U bepaalt zelf wie-waar-wanneer-welke content te zien krijgt. Zo zijn uw klanten altijd op de hoogte van bijv. de maatregelen die u treft in deze moeilijke tijd. Daarnaast draagt de juiste informatievoorziening bij aan de geloofwaardigheid van uw bedrijf en een betere klanttevredenheid.

Onze hoogwaardige signage-displays hebben haarscherp beeld en zijn makkelijk in gebruik. De signage-displays kunnen op diverse manieren gepresenteerd worden aan uw doelgroep. Bijvoorbeeld door bevestiging aan een wand, plafond of vrijstaand. Daarnaast kunnen wij uw narrowcasting systeem personaliseren naar wens met behulp van templates en behuizing in eigen huisstijl.

Informeer naar de mogelijkheden bij onze afdeling Digitale Communicatie: info@aandachttrekkers.nl.

Room dividers

Room dividers

Op sommige werkplekken is het zo druk dat de 1,5 meter afstand-maatregel bijna niet toepasbaar is. Om voor uw medewerkers toch een veilige werkplek te creëren, heeft Aandachttrekkers diverse room dividers, desk dividers en spatschermen ontwikkeld om uw medewerkers af te schermen. De opdruk is volledig aan te passen naar uw wens, bijpassend in het interieur.

De frames zijn

 • in verschillende maten verkrijgbaar
 • te plaatsen als vrijstaande of hangende versie
 • uitvoerbaar met transparante spatschermen van acrylaat
 • uitvoerbaar met akoestisch materiaal, kurk / prikbord of whiteboard

Informeer naar de mogelijkheden in formaat en vormgeving: info@aandachttrekkers.nl.