Mind Mystery

Mind Mystery

Project:Website
Omschrijving:Een bijzondere website met Parallax-effect; een techniek in de websitebouw waarbij de achtergrond op een andere manier beweegt dan de beelden in de voorgrond. Hierdoor creëren we een illusie van diepte zodat de virtuele ervaring wordt vergroot. Dit past perfect bij een entertainment park vol illusies en rariteiten.

Daarnaast bevat de website een boekingssysteem waarin klanten zelf entreekaartjes samenstellen. Vooral tijdens de corona periode is dit een must; klanten reserveren zo een tijdslot om het park te bezoeken. De stand van reserveringen wordt continu ge-update waardoor het direct duidelijk is op welke momenten er nog plek is en welke tijdstippen uitverkocht zijn.

Voordeel voor Mind Mystery: men weet precies hoeveel bezoekers er per uur aanwezig zijn. Mind Mystery kan hierdoor direct schakelen in personeelsinzet. Fysieke handelingen worden door de workflow in de website geheel overgenomen. Klanten krijgen een entreeticket per e-mail voorzien van een unieke QR code die alleen bij binnenkomst gescand dient te worden. Gegevens van de bezoekers voldoen direct zonder verdere rompslomp aan de AVG- (privacy-)regels en mogen gekoppeld worden aan een nieuwsbrief-systeem.

Het voordeel voor de bezoeker is dat ze niet meer in de rij hoeven te staan én de registratie is gedaan voor het bron- en contactonderzoek i.v.m. corona.

www.mindmystery.nl

Technieken:PHP, HTML, CSS, Javascript (jQuery & AJAX), MySQL