Grafisch vormgever

Grafisch vormgever | Versterking nodig!

Als grafisch vormgever man/vrouw ben je bij Aandachttrekkers verantwoordelijk voor het creatief bedenken, ontwerpen en uitwerken van uitingen voor onze klanten en onszelf. Hierbij moet je denken aan: Corporate identities, logo’s, gevelreclame, autobelettering, websites en on en-offline marketing campagnes, etc.
Bij ons is geen enkele dag hetzelfde. Omdat signing een breed begrip is zal je veel verschillende opdrachten krijgen. Zo ben je de ene dag bezig met het ontwerpen van gevelreclame en mag je de volgende dag een ontwerp maken voor autobelettering. Ook het printklaar zetten van bestanden zal tot je uitgebreide takenpakket behoren.

Je bent een echte creatieveling met een scherp oog voor detail. Je begrijpt verschillende huisstijlen snel, bewaakt deze en vertaald ze feilloos door naar nieuwe content.
Je beheerst grafische software pakketten van Adobe Creative Suite als geen ander en bent vernieuwend op gebied van concept en ontwerp.
Goede communicatieve vaardigheden en DTP werkzaamheden spreken voor zich. Je hebt een MBO denk- en werkniveau met commercieel inzicht en werkt graag in teamverband om zo tot de meest mooie en creatieve oplossingen te komen.

Functie-eisen: 
Voor deze functie is het van belang dat je:
· MBO werk- en denkniveau hebt;
· Minimaal 5 jaar ervaring hebt in de rol van grafisch vormgever en in het bezit bent van een gelikt portfolio;
· Uitstekende kennis van Adobe Creative Suite bezit;
· Goede communicatieve vaardigheden;
· 40 uur per week beschikbaar bent.

Wat kunnen wij jou bieden?
· Informele werksfeer in een creatieve omgeving;
· Afhankelijk van kennis en ervaring bieden wij een marktconform salaris;
· Een leuk team met enthousiaste collega’s;
· Een mooi portfolio aan klanten om voor te werken.
Kortom, een uitdagende fulltime baan bij een gezond, gezellig en modern bedrijf.

Wij zijn Aandachttrekkers!
Aandachttrekkers is een full-service reclame(productie)bedrijf in Oostrum (Venray). We zetten onze tactische en creatieve talenten in voor een grote klantenkring. Onze lijnen zijn kort, waardoor we nèt zo snel kunnen schakelen als de bedrijven waarvoor we werken. We maken onderscheidende communicatie met concrete resultaten. Dat doen we door het ‘verhaal’ van de klant te ontdekken en deze zo duidelijk en verleidelijk mogelijk te vertellen.

Hebben we jouw interesse ?
Verras en overtuig ons met je CV & portfolio en vertel ons waarom we jou moeten uitnodigen voor een gesprek. Deze kan gestuurd worden naar t.smits@aandachttrekkers.nl